Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, o nouă achiziție: fundașul Răzvan Călugăr, împrumutat de la Hermannstadt

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, o nouă achiziție: fundașul Răzvan Călugăr, împrumutat de la Hermannstadt

CSM Unirea Alba Iulia a bifat o nouă achiziție, împrumutându-l pe Răzvan Călugăr de la prim-divizionara Hermannstadt. Fundașul stânga în vârstă de 18 ani a fost dorit de gruparea din Cetatea Marii Uniri în această perioadă, după ce a devenit liber de contract cu Universitatea Cluj, dar a semnat cu formația sibiană, de unde a fost împrumutat la echipa albaiuliană.

CSM Unirea Alba Iulia a bifat astfel a doua achiziție în ultima săptămână, după Giosu (24 de ani, ex-ACS Tg. Mureș). Călugăr este jucător under și acoperă flancul stâng al defensivei, unde momentan este indisponibil S. Ion.

Săptămâna trecută, turdeanul Răzvan Călugăr a semnat cu formația de primă ligă, FC Hermannstadt. Tânărul jucător format de Universitatea Cluj a semnat un contract valabil pe 5 ani cu echipa ce ocupă locul 7 în clasamentul primei ligi.

Răzvan Călugăr a câștigat Liga Elitelor și SuperCupa României la nivelul U17 cu Universitatea Cluj și a fost convocat la naționala României la U16, U17, U18 și U19.

Adus recent de la U Cluj, Răzvan Călugăr (18 ani) a fost imediat împrumutat a CSM Unirea Alba Iulia, echipă care își propune promovarea în acest sezon. Inițial au fost discuții și pentru împrumutul fundașului stânga la SCM Rm. Vâlcea, dar până la urmă s-a materializat varianta Unirea Alba Iulia, acolo unde tehnician este Alex Pelici, antrenorul care a dus pe FC Hermannstadt în finala Cupei, în 2018

Foto: Universitatea Cluj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Albaiulianca Miriam Bulgaru calificată în optimi la Țiriac Foundation Trophy

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Albaiulianca Miriam Bulgaru calificată în optimi la Țiriac Foundation Trophy Jucătoarea de tenis Miriam Bulgaru, originară din Alba Iulia și legitimată la CSM, s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale turneului Țiriac Foundation Trophy (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari şi găzduit de Centrul Național de Tenis, marți, după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea