Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Început de an școlar 2024-2025, la Cugir: Elevii, primiți în școli proaspăt modernizate, cu săli de clasă dotate cu materiale didactice noi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Început de an școlar 2024-2025, la Cugir: Elevii, primiți în școli proaspăt modernizate, cu săli de clasă dotate cu materiale didactice noi

În majoritatea instituțiilor educaționale din orașul Cugir au fost organizate astăzi festivități de deschidere la care au participat elevi, profesori, părinți și oficialități locale.

O mare parte dintre elevii cugireni au fost primiți în școli proaspăt modernizate, cu săli de clasă dotate cu materiale didactice noi.

Prezent la festivități, primarul Adrian Teban a declarat că: “Modernizarea celorlalte corpuri de clădiri se apropie de final iar până la finalul anului vor fi finalizate complet.

Citește și: Investiție de 9 milioane de euro în comuna Ciugud, după ce școala smart a devenit mică și neîncăpătoare: „Nu lăsăm să moară școala de la țară!”

Am organizat investițiile în așa fel încât fiecare școală să fie capabilă să înceapă noul an școlar la cel puțin unul dintre localuri.

În ceea ce ne privește, ca administrație locală, prin investițiile realizate, am dovedit faptul că educația a fost, este și va fi o prioritate la nivel local dar suntem conștienți că mai sunt îmbunătățiri de adus, dar și alte noi investiții.

Dragi elevi, vă doresc să începeți acest an cu determinare, curaj, disciplină și încredere în voi înșivă! De asemenea, să vă implicați activ în activitățile școlare pentru a obține rezultate cât mai bune.

Educația este cea mai mare investiție pe care o puteți face în voi înșivă, iar noi suntem aici să vă sprijinim prin creșterea gradului de învățare și confort în școli.

Să vă bucurați și să folosiți ceea ce s-a realizat pentru voi dar să le lasați în aceleași condiții și celor care vor veni după voi.

Să aveți un an școlar plin de realizări, împliniri și bucurii!”

Chiar dacă a fost un an complicat în contextul proceselor de modernizare, acestea se apropie de final, iar învățământul cugirean beneficiază de peste 14 milioane de euro investiți din fonduri europene și confinanțare locală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

11 septembrie 2024 | „Military SF”, tema lunii septembrie la SF, Fantasy & Horror Club Alba. O nouă întâlnire organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”

Bera Larisa

Publicat

în

11 septembrie 2024 | „Military SF”, tema lunii septembrie la SF, Fantasy & Horror Club Alba. O nouă întâlnire organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Miercuri, 11 septembrie 2024, pe platforma Discord va avea loc întâlnirea din luna septembrie a membrilor clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”. Clubul se adresează tuturor persoanelor interesate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea