Rămâi conectat

Curier Județean

Aventurile penale ale unui bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia: Cum a ajuns în AREST preventiv

Bera Larisa

Publicat

în

Aventurile penale ale unui bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia: Cum a ajuns în AREST preventiv

Un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, a fost arestat preventiv pentru comiterea mai multor infracțiuni. Acesta a condus fără permis o mașină neîmatriculată și cu numere false, s-a drept polițist și a obligat două persoane să urce în mașină, iar uneia dintre persoane i-a furat telefonul mobil.

Citește și: Tânăr de 20 de ani din Ocna Mureș, ARESTAT preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de furt. A fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba 

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 septembrie 2024, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, furt, uzurparea de calități oficiale și lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de 3 septembrie, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, bărbatul ar fi condus un autoturism neînmatriculat, pe care ar fi aplicat plăcuțele de înmatriculare atribuite unui alt autoturism, până în comuna Ighiu, județul Alba.

Acolo, s-ar fi legitimat în fața a două persoane ca fiind polițist și le-ar fi cerut să urce în autoturism pentru a fi conduse la sediul poliției, iar uneia dintre persoane i-ar fi cerut telefonul mobil, fără ca ulterior să-l mai restituie.

În vederea documentării activității infracționale a bărbatului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, locuința acestuia a fost percheziționată.

În cursul zilei de ieri, 7 septembrie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar ulterior în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv.

Cercetările sunt continuate, pentru a fi stabilite toate împrejurările în care ar fi fost săvârșite aceste fapte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 150 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 48 de ore, în Alba: Amenzi de peste 57.000 lei și 13 permise reținute

Bera Larisa

Publicat

în

Aproape 150 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 48 de ore, în Alba: Amenzi de peste 57.000 lei și 13 permise reținute În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea