Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Șofer de 22 de ani, din Alba, surprins de polițiști gonind cu 184 km/h pe autostrada A3: Cum l-au ”taxat” oamenii legii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șofer de 22 de ani, din Alba, surprins de polițiști gonind cu 184 km/h pe autostrada A3: Cum l-au ”taxat” oamenii legii

Un șofer de 22 de ani, din Alba, a fost surprins de polițiști gonind cu 184 km/h pe autostrada A3. A rămas pieton pentru 90 de zile.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 16 august a.c., polițiștii au surprins cu aparatul radar, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Alba, în timp ce rula cu viteza de 184 km/h.

Citește și: Acțiunea „Speed” în județul Alba: Peste 1000 de autovehicule controlate și 600 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

În perioada 15-18 august a.c., în contextul minivacanței, polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Borș au desfășurat acțiuni specifice pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe tronsoanele de pe raza județului Cluj.

Scopul principal urmărit a fost acela de a preveni și combate evenimentele negative care pot surveni din cauza nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, în urma abaterilor constatate, în perioada menționată, polițiștii au aplicat 188 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 91.000 de lei, dintre care 81 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 21 pentru nerespectarea prevederilor legale privind conducerea ansamblurilor rutiere, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 36.000 de lei.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

BACALAUREAT 2024, sesiunea de toamnă: Subiectele și baremele de corectare pentru proba obligatorie a profilului. Ce au avut de rezolvat elevii

Bera Larisa

Publicat

în

BACALAUREAT 2024, sesiunea de toamnă: Subiectele și baremele de corectare pentru proba obligatorie a profilului. Ce au avut de rezolvat elevii Absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat 2024 în prima sesiune, au susținut astăzi, 20 august, proba obligatorie a profilului, respectiv matematică și istorie. SUBIECT ISTORIE La subiectul al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea