Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | Locuitorii dintr-un bloc din Alba Iulia, fără gaz de aproape o săptămână. Care este explicația

Bera Larisa

Publicat

în

ȘTIREA TA | Locuitorii dintr-un bloc din Alba Iulia, fără gaz de aproape o săptămână. Care este explicația

Locuitorii dintr-un bloc situat pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, au rămas fără gaz din data de 13 august, din cauza unei defecțiuni tehnice. Situația a fost semnalată de un locatar al blocului care a trimis informațiile pe redacția Ziarului Unirea.

Citește și: ȘTIREA TA | Apă cu miros de fecale în Micești. Locuitorii din zonă, revoltați: „După două spălări cu apă curată și săpun, încă miroase mâna a canal”

Reprezentanții companiei DELGAZ grid, au emis anunțul de deconectare din motive tehnice pentru blocul 11, scara B de pe Vasile Goldiș din Alba Iulia, pe data de 13 august 2024. Cauzele invocate ar fi „scăpările de gaz pe instalația de utilizare, cel puțin la suduri coloană și robineți branșamente”. Conform documentului emis de companie, în vederea reluării alimentării cu gaze naturale este necesară remedierea neconformităților prezentate și efectuarea reviziei instalației de utilizare.

Cu toate acestea, de aproape o săptămână, situația nu a fost remediată, provocând nemulțumiri locatarilor. Aceștia sunt revoltați de faptul că, au rămas fără gaz și apă caldă și de faptul că, până în prezent compania nu a încercat să rezolve problema.

„Din data de 13 august a apărut o defecțiune și încă nu s-a rezolvat. Stăm fără apă caldă și nu avem gaz” a transmis locatarul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Șacal surprins din nou pe străzile din Aiud: Animalul filmat, în timp ce se plimba pe marginea apei

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA | Șacal surprins din nou pe străzile din Aiud: Animalul filmat, în timp ce se plimba pe marginea apei Un șacal a fost filmat sâmbătă noaptea, de camerele de supraveghere pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Aiud. Animalul a fost surprins plimbându-se pe marginea apei, imaginile fiind trimise de un cititor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea