Rămâi conectat

Curier Județean

LIVE VIDEO | Regal folcloric în Cetatea Alba Carolina: Invitați speciali din Republica Moldova și România, în spectacolul ”Suflet de român”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Regal folcloric în Cetatea Alba Carolina: Invitați speciali din Republica Moldova și România, în spectacolul ”Suflet de român”

Miercuri, 14 august 2024, are loc în Cetatea Alba Carolina, în Piața Cetății, un spectacol de mare ținută, un spectacol de suflet, Zilele Chișinăului la Alba Iulia și Suflet de român, realizate în parteneriat cu Primăria Chișinău și Primăria Alba Iulia.

”Vă așteptăm să sărbătorim de la suflet la suflet. Va fi o mare sărbătoare la Alba Iulia și merită noi albaiulienii să fim alături de acest eveniment. Vă aștept cu mare drag”, a transmis Ionuț Fulea.

Citește și: 17 august 2024 | „Ziua Cânepii” la Geoagiu de Sus, comuna Stremț: Ateliere de meșteșuguri și expoziții la cea de-a IX-a ediție

Evenimentele dedicate nu doar frumuseții și bogăției culturii tradiționale, ci și legăturilor profunde și autentice dintre două inimi românești: Alba Iulia și Chișinău vor propune celebrarea patrimoniului nostru comun, valorile ce ne unesc și spiritul ce transcende hotarele.

”Ne bucurăm să avem alături artiști și invitați speciali din Republica Moldova și România, care vor împărtăși cu noi tradiții, într-o atmosferă de prietenie și respect reciproc. Fiecare moment petrecut împreună este o mărturie vie a legăturii indestructibile dintre Chișinău și Alba Iulia, unite prin istorie, limbă și cultură”, au transmis organizatorii.

Regal folcloric „Suflet de Român”

Orchestra Fraților Advahov, dirijor Vitalie și Vasile Advahov

Interpreți: Grupul Anghelos, Cristina Todor, Ionuț Didi Cojocaru, Roxana Goia, Ansamblul „Cindrelul Junii Sibiului”, Cătălin Hașa, Bogdan Toma, Oana Bozga Pintea, Bogdan Cioranu, Grupul instrumental „Codru De România”, Niculina Stoican, Cornelia și Lupu Rednic, Marius Ciprian Pop, Alexandru Pal și Roxana Reche, Marcel Pavel, Sava Negrean Brudașcu, Mioara Velicu

Evenimentul este prezentat de Iuliana Tudor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ANGAJĂRI la ISU Alba: 15 posturi de soldați profesioniști (servanți), prin încadrare directă, scoase la concurs. Calendar și condițiile de ocupare

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la ISU Alba: 15 posturi de soldați profesioniști (servanți), prin încadrare directă, scoase la concurs. Calendar și condițiile de ocupare ISU Alba a lansat înscrierile pentru concurs a 15 posturi de soldați profesioniști (servanți) prin încadrare directă. ”Am scos la concurs 15 posturi de soldați profesioniști (servanți). Dacă ai între 18 și 25 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea