Rămâi conectat

Actualitate

Programul FIV 2024 a început: 10.000 de cupluri sau femei singure primesc finanțare pentru procedura de fertilizare in vitro

Bera Larisa

Publicat

în

Programul FIV 2024 a început: 10.000 de cupluri sau femei singure primesc finanțare pentru procedura de fertilizare in vitro

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a lansat luni, 29 iulie, ediția 2024 a Programului FIV destinat creșterii natalității. Programul oferă cuplurilor și persoanelor singure posibilitatea de a accesa fonduri pentru tratamente de fertilizare in vitro (FIV), cu un număr maxim de 10.000 de beneficiari.

Citește și: Vouchere pentru femeile însărcinate și mamele defavorizate: Câți bani se acordă prin Programul Materna

Cei acceptați în program vor primi suma totală de 15.000 de lei, împărțită în două vouchere digitale: unul pentru medicamente în valoare de 5.000 de lei și unul pentru proceduri medicale de 10.000 de lei.

Scopul programului este de a stimula natalitatea în România prin oferirea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurilor de fertilizare în vitro, atât pentru cupluri cât și pentru femei singure.

Toate documentele necesare pentru înscriere trebuie depuse exclusiv în format electronic, în PDF, pe platforma Up Comunitate!, accesibilă la adresa https://up-comunitate.ro/. Documentele trimise prin alte metode, cum ar fi poșta, curierul sau e-mailul, nu vor fi considerate.

Pentru a se înscrie, doritorii trebuie să completeze și să scaneze documentele necesare, să aleagă o clinică din lista unităților partenere, să primească un număr de înregistrare pentru dosar și să urmărească stadiul acestuia pe platforma digitală. Ministerul Familiei va evalua eligibilitatea dosarelor în termen de maximum 60 de zile calendaristice de la depunerea completă a documentației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Un paradox: rata șomajului este în creștere, dar crește și numărul locurilor de muncă vacante

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un paradox: rata șomajului este în creștere, dar crește și numărul locurilor de muncă vacante Rata şomajului din luna mai 2024 a fost de 5,4%, în creștere față de cea înregistrată în luna aprilie 2024, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică. Asistăm și la un aparent paradox: crește numărul de șomeri, dar crește și numărul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea