Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina va fi sărbătoare. Toate drumurile titanilor șoselelor din țară și din străinătate, pasionați de camioane modificate, vor conduce către capitala de suflet a României, la Alba Iulia, acolo unde se va scrie istorie cu prilejul ediției cincinale a festivalului deja consacrat.

Citește și: Truck Tuning Art 2024: O gură de aer pentru turismul local. Sute de expozanți vor scrie istorie în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia

Contribuția publicului participant la evenimentul cu acces gratuit în jurizarea camioanelor și echipajelor prezente la Truck Tuning Art 2024 va fi răsplătită prin tragere la sorți cu premii constând în sute de litri de combustibil, fiind permisă utilizarea unui singur tichet de participare de către oricare persoană prezentă la festivalul ce va avea loc în perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia.

Supranumit „Untold-ul camioanelor modificate” festivalul organizat de Asociația „Truck Tuning Art” va fi unic într-o cetate unică în România și Europa, o veritabilă demonstrație de forță, putere și pasiune.

Devenit marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci ( OSIM ) evenimentul emblematic pentru municipiul Alba Iulia își propune să-și doboare propriile recorduri din ediția precedentă atunci când a atras sute de expozanți și zeci de mii de vizitatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi!

Bera Larisa

Publicat

în

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi! În 3 august 2024, are loc cea de-a III-a ediție a White Night at the Castle, începând cu orele 16.00 la Domeniile Martinutzi. Organizatorii pregătesc spectacole fascinante și multe surprize. Citește și: 12-14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea