Rămâi conectat

Actualitate

Comisarul şef Tudor Grindean promovat în Ministerul de Interne

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Comandantul IPJ Alba, comisarul şef Tudor Grindean va ocupa, începând de săptămâna viitoare, postul de director de cabinet al şefului Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Tudor Grindean a câştigat un concurs organizat în urmă cu câteva zile la nivelul ministerului. Comisarul şef Tudor Grindean lucrează în IPJ Alba din 1990 şi conduce IPJ Alba din anul 2005. În această perioadă a reuşit să schimbe semnificativ imaginea instituţiei. Cei mai mulţi dintre poliţiştii asupra cărora planau anumite suspiciuni au plecat din sistem, iar locul lor a fost luat de tineri.
Comisarul şef Grindean a avut o contribuţie esenţială la combaterea crimei organizate prin destrămarea grupărilor de interlopi care acţionau pe raza judeţului Alba, în Alba Iulia implicit. În 2005 a primit Semnul Onorific “În Serviciul Patriei“ (ofiţeri) pentru 15 ani de activitate şi rezultate meritorii, iar în 2006 a primit Ordinul Preşedintelui României “Bărbăţie şi Credinţă” în gradul de ”Cavaler” cu însemne pentru militari.
Comisarul şef Tudor Grindean este al doilea şef de inspectorat din Alba care este cooptat în structurile centrale ale MAI. În decembrie 2009, chestorul principal de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea a câştigat concursul pentru funcţia de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul MAI.
Până la organizarea unui concurs, locul lui Grindean va fi luat de adjunctul acestuia, comisarul şef Ioan Popa, care a fost deja împuternicit să preia această funcţie. Cei doi au fost colegi aproape 10 ani, ei lucrând împreună şi în cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, pe care Grindean a condus-o până în 2005. Comisarul şef Tudor Grindean are 45 de ani, este căsătorit şi are doi copii.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea