Rămâi conectat

Sport

Atletic Joga Bonito Alba Iulia, eliminată în grupe la Campionatul Național de minifotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atletic Joga Bonito Alba Iulia, singura reprezentantă a județului Alba la Campionatul Național de minifotbal de la Galați, a fost eliminată în faza grupelor.

În etapa superioară a întrcerii organizate de Federația Română de Minifotbal, respectiv în optimile de finală, s-au calificat primele două clasate, iar albaiulienii au încheiat competiția pe locul al treilea în grupa D.

Chedra Tax Ploiești a strâns 8 puncte (8-6), pe locul secund fiind Boromir Rm. Vâlcea cu 5 (6-2), urmată de Atletic Joga Bonito cu 3 (6-10) și Bella Venezia București 2 (3-5). Formația albaiuliană a pierdut 3-4  cu Chedra Tax (goluri marcate de portarul Cătălin Suciu – două și Tripșa), și apoi 1-5 cu Boromir Rm. Vâlcea (a înscris Tripșa), și a învins în ultimul meci, scor 2-1 pe Bella Venezia (au punctat Frențiu și Lupșan).

La Campionatul Național de minifotbal participă 32 de formații, cele mai bune din țară. Anul trecut Joga Bonito a câștigat, la Sibiu, Cupa României.

Foto: Federația Română de Minifotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea