Rămâi conectat

Ştirea zilei

ZERO promovați la examenul de Bacalaureat 2024 la un liceu din Alba: Care este unitatea școlară care a reușit „performanța”

Bera Larisa

Publicat

în

ZERO promovați la examenul de Bacalaureat 2024 la un liceu din Alba: Care este unitatea școlară care a reușit „performanța”

Situația nu este roz pentru Liceul Tehnologic din Ocna Mureș, unde nici un elev nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat anul acesta.

Citește și: REZULTATE Bacalaureat 2024: S-au afișat NOTELE INIȚIALE, înainte de contestații, pe edu.ro

Liceul Tehnologic din Ocna Mureș a avut 5 candidați în sala de examen, dar niciunul nu a atins punctajul necesar promovării. Media finală pentru a promova examenul de Bacalaureat trebuie să fie minim nota 6.

În contextul general al unei rate mai mari de promovare la examenul de Bacalaureat din acest an, de 80,3%, comparativ cu anul anterior, când rata a fost de 79,1%, Liceul Tehnologic Ocna Mureș se confruntă cu o realitate dezamăgitoare: niciun elev nu a reușit să treacă examenul în 2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | 2-4 august: Festivalul Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, muzică bună și multă adrenalină

Ziarul Unirea

Publicat

în

2-4 august: Festivalul Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, muzică bună și multă adrenalină Festivalul Truck Tuning Art 2024 va avea loc anul acesta în periaoda 2-4 august, în Cetatea Alba Carolina și promite camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, muzică bună și multă adrenalină. ”Suntem încântați să vă anunțăm că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea