Rămâi conectat

Politică Administrație

Rețeaua de canalizare menajeră, extinsă la Teiuș, printr-o finanțare nerambursabilă de peste 5,8 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de canalizare menajeră, extinsă la Teiuș, printr-o finanțare nerambursabilă de peste 5,8 milioane lei

Primăria Teiuș a semnat ieri contractul de finantare ,,Extindere retea de canalizare menajeră în orasul Teius, județul Alba”, prin care aproximativ 300 de gospodării noi vor fi racordate la rețea.

Citește și: VIDEO | Trotuarele si locurile publice din Teiuș, spălate cu detergent. Lucrări la viitoarea bază sportivă și la străzile din oraș

”Miercuri, 2 iulie 2024, a fost semnat contractul de finanțare ,,Extindere rețea de canalizare menajeră în orașul Teiuș, județul Alba”, un proiect extrem de important pentru orașul nostru, pentru cetățenii ce nu au încă rețea de canalizare menajeră, o conditie esențială pentru confort, civilizație și finalizarea modernizării restului de străzi, puține la număr pe care, lipsa canalizării ne-a împiedecat să le reabilităm!

Peste un milion de euro ne vor permite să rezolvăm, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, această problemă importantă și stringentă a orașului nostru și sperăm să ne apucăm de lucru cât mai rapid!”, a anunțat primarul Mirel Hălălai.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de peste 5,8 milioane de lei, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de peste 1,1 milioane de lei. Perioada de implementare este de 22 de luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

ALEGERI parlamentare de Ziua Națională, pe 1 decembrie 2024. Când își votează românii viitorul președinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALEGERI parlamentare de Ziua Națională, pe 1 decembrie 2024. Când își votează românii viitorul președinte Liderii coaliției de guvernare au decis, joi, 4 iulie 2024, data la care se vor organiza prezidențialele. Astfel, prezidențialele vor fi organizate pe 24 noiembrie și 8 decembrie, iar parlamentarele pe 1 decembrie. Coaliția de guvernare a finalizat discuțiile pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea