Rămâi conectat

Curier Județean

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate

Luni, 1 iulie 2024, SC APA CTTA SA Alba a anunțat programul de raționalizare al apei potabile, din cauza caniculei și implicit al consumului mare de apă. Zonele afectate sunt Unirea, Noșlac, Câlnic, Gârbova, Cricău, Tibru și Craiva.

Citește și:  SC APA CTTA SA ALBA continuă investițiile în infrastructura de apă și canalizare din județul Alba: Valoarea proiectului depășește 223 milioane de lei

„Având in vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă potabilă, SC APA CTTA SA ALBA este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localităţi din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora. SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, în caz contrar, există posibilitatea ca programul de raționalizare să fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizării.

Astfel, vă comunicam următorul program de întrerupere a furnizării apei potabile:

– în intervalul orar 23.00-06.00 : Unirea, Noșlac.
– 21.00-05.00 : Câlnic, Gârbova

De asemenea, furnizarea apei potabile în comuna Cricău (satele: Cricau, Tibru si Craiva), se va realiza între orele 06.00-9.00 și 18.00-21.00.

Din cauza opririi, la reluarea furnizării pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer.

Vă informăm că, în cazul în care, ulterior acestui anunț, se constată lipsa de debit și în alte localități din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunța acest fapt, actualizând programul de furnizare” au transmis reprezentanții SC APA CTTA SA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Noi îngrijorări în rândul medicilor de familie din Alba: Noile acte adiționale nu menționează valoarea punctelor pe servicii și per capita pe semestrul IV din 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi îngrijorări în rândul medicilor de familie din Alba: Noile acte adiționale nu menționează valoarea punctelor pe servicii și per capita pe semestrul IV din 2024 Prima zi a lunii iulie 2024 aduce noi îngrijorări în rândul medicilor de familie din Alba, în condițiile în care noile acte adiționale nu menționează valoarea puctelor pe servicii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea