Rămâi conectat

Ştirea zilei

Foto | Amintiri de microbist din vremuri de altădată: ”O antenă înaltă, un deal și… mult entuziasm”

Bera Larisa

Publicat

în

Foto | Amintiri de microbist din vremuri de altădată: ”O antenă înaltă, un deal și… mult entuziasm”

O fotografie a unui clujean, devenită virală pe rețelele sociale, ne amintește cum erau urmărite meciurile de fotbal în perioada comunistă, pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Această amintire vizuală, distribuită de peste 500 de ori pe Facebook, oferă o privire nostalgică asupra modului în care erau vizionate meciurile în trecut, comparativ cu confortul și accesibilitatea de care ne bucurăm astăzi.

Citește și: FOTO: România lui Stanciu și Rațiu a reușit o calificare de vis! „Tricolorii”, în optimile de finală ale EURO 2024 după ce au câștigat grupa!!!

„Iată cum se vedeau meciurile campionatelor de fotbal pe vremea lui Ceauşescu. Pentru că cele două ore de emisune TV pe zi erau ocupate cu realizărili tovarăşului, oamenii mergeau pe dealuri ca să prindă programele TV ale ţărilor vecine. Sub ploaie şi cu , pe o diagonală de 30 de cm”, a scris Horea Avram pe Facebook.

Profesorul universitar, Cristian Păun, și-a exprimat și el opinia despre această amintire vizuală:

„O antenă înaltă, un deal și… mult entuziasm. Pe vremea când televizorul era un lux, culorile erau doar două, fotbalul era fotbal, berea era bere și aerul mult mai curat pe dealurile patriei… Ce vremuri, ce atmosferă…Nu ca acum, când suntem slugile tuturor” a scris profesorul pe pagina sa de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea