Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO | Jandarmii din Alba, la datorie în minivacanța de Rusalii 2024, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică, la nivel județului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în minivacanța de Rusalii 2024, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică, la nivel județului

În perioada următoare prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor, Inspectoratul de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba va suplimenta efectivele prezente în stradă și va participa la măsurile dispuse la nivelul MAI pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică, la nivel județean.

În aceste zile de sărbătoare vom veghea ca toate manifestările programate să aibă loc în spațiul public să se desfășoare fără incidente. Pentru a ne asigura că toate evenimentele decurg în siguranță, jandarmii din cadrul Jandarmeriei Alba vor acționa zilnic atât independent cât și în sistem integrat, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite și pentru rezolvarea oricăror situații care aduc atingere liniștii publice și siguranței persoanelor.

Citește și: Peste 200 de polițiști, la datorie în Alba, în minivacanța de Rusalii 2024. Recomandări pentru populație

Colegii noștri vor fi prezenți în zona bisericilor și mănăstirilor de la nivelul județului unde ne așteptăm la un număr mare de credincioși, pentru a ne asigura că activitățile religioase să se desfășoare într-un mediu de liniște și siguranță. De asemenea, vom acorda o atenție deosebită tuturor evenimentelor organizate în această perioadă unde vor exista aglomerări de persoane.

Facem apel la toți cei care vor participa la aceste manifestări să evite implicarea în activități sau în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să respecte recomandările forțelor de ordine, să acorde o atenție deosebită copiilor, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul jandarmilor din apropiere.

De asemenea, vom fi prezenți în stațiunile montane pentru siguranța turiștilor. Jandarmii montani de la Posturile Montane Șugag, Arieșeni și Roșia Montană, se vor afla permanent pe traseele şi în stațiunile turistice, echipați și pregătiți să intervină pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale.

Persoanelor care vor alege să își petreacă timpul în stațiunile turistice montane le recomandăm să se informeze asupra stării vremii, itinerarului, a condiţiilor climatice locale și să aleagă doar traseele montane deschise și să nu se aventureze în zone greu accesibile. Prezența jandarmilor va avea rol preventiv, atât pentru informarea si îndrumarea turiștilor cât și pentru menținerea unui climat de siguranță.

Prin măsurile pe care le-am luat, suntem pregătiți să intervenim în cel mai scurt timp în sprijinul cetățenilor, indiferent că se află într-o situație de urgență sau într-o situație de risc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea