Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Silvia Câmpian, din Alba Iulia, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: A fost felicitată cu flori și tort

Ziarul Unirea

Publicat

în

Silvia Câmpian, din Alba Iulia, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: A fost felicitată cu flori și tort

Doamna Silvia Câmpian,, din Municipiul Alba Iulia a fost sărbătorită în cursul zilei de miercuri, 19 iunie 2024, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani.

Citește și: FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Aceasta a fost vizitată de primarul Gabriel Pleșa și de viceprimarul Marius Filimon, de la care a primit flori și un tort.

”Am sărbătorit-o astăzi pe doamna Silvia Câmpian, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani! Surpriza a fost pe măsură, pentru că am vizitat-o împreună cu viceprimarul Marius Filimon, nepotul dânsei, dar și cu colegii de la Direcția de Asistență Socială.

Vă dorim, doamnă Silvia, multă sănătate și bucurii alături de familia dumneavoastră, de nepoți și strănepoți”, a transmis edilul de la Alba Iulia, pe Facebook.

”100. Pentru unii un număr, pentru alții o viață. În secolul care a trecut le-a trăit cam pe toate. La 20 de ani și-a părăsit satul natal și a fugit din calea războiului cu un copil de câteva luni în brațe. După război, au venit comuniștii și i-au confiscat pământurile și animalele. Revoluția din 1989 i-a adus înapoi normalitatea din tinerețe.

Între aceste momente a avut o viață plină de muncă, fie că a fost la C.A.P., în agricultură, la animale sau la treburile din jurul gospodăriei. O viață simplă, frumoasă, alături de familie, rude și consăteni. În felul acesta s-au scurs cei 100 de ani pe care i-a împlinit astăzi.

La mulți ani, bunica!”, a transmis și viceprimarul Marius Filimon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea