Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală | Voicu Vușcan: Alba Iulia va putea conta pe bani de la Guvern pentru toate proiectele importante

Ziarul Unirea

Publicat

în

Voicu Vușcan: Alba Iulia va putea conta pe bani de la Guvern pentru toate proiectele importante

Vizita premierului Marcel Ciolacu la Alba Iulia nu a fost doar despre campania electorală și despre o susținere pe care o apreciez și pentru care îi mulțumesc. Vizita acestuia a fost despre un parteneriat care trebuie să existe între administrația locală și Guvern, un parteneriat funcțional, prin care să ne asigurăm că Alba Iulia va avea sprijinul și resursele financiare pentru a pune în aplicare proiecte care depășesc capacitatea financiară a orașului.

I-am transmis în mod ferm premierului că Alba Iulia și albaiulienii au așteptări mari și justificate, la care Guvernul, prin ministere ori Compania Națională de Investiții, trebuie să răspundă.

Citește și: Publicitate electorală | Voicu Vușcan: Traficul din Alba Iulia are nevoie de soluții practice

Spre exemplu, centura orașului, care și-a pierdut utilitatea în momentul în care autostrada a devenit funcțională, trebuie cât mai repede preluată de la CNAIR la municipalitate, astfel încât în acea zonă să putem începe dezvoltarea unui parc industrial, a unei zone economice care să vină în prelungirea zonei industriale de la Ciugud.

Centura de nord a orașului, precum și o centură de sud, care să facă legătura dintre oraș și A1, sunt alte proiecte care, fără un sprijin substanțial din partea Guvernului, fără bani de la Bugetul de Stat, nu vor putea fi implementate. La fel și în cazul unor investiții în educație, în sport sau în sănătate, vom miza pe sprijin de la Guvern pentru proiectele de anvergură.

Citește și: Comunicat de presă PSD Alba: Susținere puternică din partea premierului PSD, Marcel Ciolacu, pentru dezvoltarea județului Alba

Mai în glumă, mai în serios, i-am transmis premierului că, după 9 iunie, voi fi primul care-i va bate în ușă, primul care-l va aștepta în fața Guvernului, încă de la primele ore.

Sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem, pentru că ultimii patru ani au fost pierduți, în cea mai bună parte a lor, iar Alba Iulia trebuie să recupereze nu doar normalitatea pierdută, dar și un orizont de dezvoltare pe care îl așteptăm și merităm cu toții.

În 9 iunie votăm cu cap, pentru că viitorul este al nostru și trebuie să avem grijă de el!

Voicu Vușcan, candidat pentru Primăria Alba Iulia – #noulPSDAlbaIulia

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizatia Județeană Alba / Executat de UNIREA PRES SRL – portal online: https:\\ziarulunirea.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea