Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Au fost desemnate cele mai bune ținute ecologice a concursului Green Fashion Show 2024. Câștigătorii vor fi recompensați cu o excursie într-un loc special

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Au fost desemnate cele mai bune ținute ecologice a concursului Green Fashion Show 2024. Câștigătorii vor fi recompensați cu o excursie într-un loc special

Cele mai bune și interesante ținute ecologice a concursului din acest an al Green Fashion Show au fost alese din cei peste 100 de liceeni care au participat. Câștigătorii vor beneficia de o excursie tematică într-un loc special ales de către organizatori.

Green Fashion Show 2024, aflat la ediția a XI-a, a atras un public numeros pe esplanada Palatului Principilor din Cetatea Alba Carolina în data de luni, 27 mai. Peste 100 de tineri din liceele de pe raza județului Alba au participat în calitate de concurenți la spectacolul-concurs Green Fashion Show care a marcat finalul Campaniei „eCOol” 2024.

Campania eCOol are ca scop sensibilizarea elevilor și profesorilor față de mediul înconjurător. Elevii de liceu din județul Alba au fost provocați să surprindă prin creativitate și ingeniozitate transformând materiale reciclabile sau reciclate în creații vestimentare inedite și spectaculoase.

Au fost stabilite cele mai bune echipe care vor fi recompensate cu o excursie tematică într-un loc special ales de organizatori, unde vor avea parte de multă distracție în natură.

Citește și: LIVE VIDEO| Ecool Green Fashion Show la Alba Iulia: Parada costumelor din materiale reciclabile, în Cetatea Alba Carolina. Concert Lino Golden, în încheiere

– Evergreen – Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud pentru ”Cea mai bună reprezentație:
– Aeria – Școala de Arte și Meșteșuguri Alba Iulia pentru „Cel mai convingător mesaj eco„
– GR8Style – Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” Abrud pentru „Cea mai bună colecție„

De asemenea, grupul Olimp – Liceul de Arte ”Regina Maria” Alba Iulia, a fost ales ca ”Cel mai original grup”, iar membrii acestuia au primit premii speciale oferite de Caresta, partener al evenimentului.

Premii individuale au fost acordate pentru cele mai impresionante creații vestimentare, care vor fi expuse într-un spațiu expozițional pus la dispoziție de către Caresta. De asemenea, cinci elevi au fost premiați pentru cele mai bune prezențe scenice, beneficiind de ședințe foto realizate de fotografi profesioniști.
Juriul, format din personalități diverse: Ana Cioara (profesor de teatru la Palatul Copiilor Alba Iulia), Andreea Costaș Oanță (co-CEO Caresta Bags), Mihaela Crișan (designer), Bianca Trif (makeup artist și content creator) și Petru Alion (influencer și content creator), a avut o sarcină dificilă în a desemna câștigătorii:

Organizatorii – Agenția Locală a Energiei Alba (ALEA) și Consiliul Județean Alba – au mulțumit tuturor celor care au contribuit la succesul acestei ediții a Green Fashion Show. Recunoștința lor se îndreaptă către elevi, profesori și partenerii campaniei: Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Palatul Principilor Alba Iulia și CARESTA. Evenimentul s-a încheiat cu un concert susținut de Lino Golden, care a creat o atmosferă plină de energie și entuziasm printre tinerii spectatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FACIAS aduce acuzații grave la adresa poliției: Aparatele DrugTest, risipă de fonduri publice

Bera Larisa

Publicat

în

FACIAS aduce acuzații grave la adresa poliției: Aparatele DrugTest, risipă de fonduri publice Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a acuzat, vineri, Poliția Română pentru risipirea resurselor financiare pe aparate DrugTest care au o marjă de eroare mare. Organizația oferă cetățenilor un model de acțiune în instanță pentru a solicita despăgubiri în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea