Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19!

Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea, la ora 10.00, adversar fiind CS Dinamo, care a eliminat, tot după loviturile de departajare, pe FC Bacău.

„O victorie uriașă a grupului! Le mulțumesc băieților pentru atitudine, implicare și modul cum s-au comportat în acest joc decisiv. Este un rezultat imens pentru fotbalul din Alba Iulia”, a spus George Țălnar.

Într-o semifinală a Campionatului Național Under 19, CSC Șelimbăr – CSM Unirea Alba Iulia, scor 2-2 (1-2), vizitatorii au deschis scorul prin R. Nistor (8), gazdele egalând în minutul 25. Pandor i-a readus în avantaj pe albaiulieni prin reușita din minutul 30. CSM Unirea Alba Iulia a fost iarăși egalată în minutul 48, partida s-a încheiat la egalitate, iar pentru calificarea în ultimul act a fost nevoie de lovituri de departajare, iar uniriștii au avut nervii mai tari.

Această finală are și o valoare sentimentală pentru mine. Antrenez echipa care m-a format ca om ca sportiv și ca antrenor și voi întâlni echipa mea de suflet, Dinamo București. E un meci cu o conotație aparte”, a mai punctat George Țălnar. Au fost 8 serii de penalty-uri, învingători fiind uniriștii care au transformat 6 dintre ele prin Pandor, Pașca Igna, P. Alexandru, D. Nistor, Ionaș-Rădoi și D. Moldovan (fost echipier al sibienior, a marcat lovitura decisivă), ratând R. Nistor și Ardeiu. Intrat în ultimele secvența, portarul Alexandru Stoian a fost eroul vizitatorilor, parând două execuții (un al 3-lea șut a fost peste poartă).

CSM Unirea Alba Iulia a fost iarăși egalată în minutul 48, partida s-a încheiat la egalitate, iar pentru calificarea în ultimul act a fost nevoie de lovituri de departajare.

CSM Unirea: R. Pauletti – V. Stanciu, D. Moldovan, Elmanhaly, P. Codrea, D. Nistor, Sebaș, D. Olălău/ cpt, Ardeiu, R. Nistor, Pandor; rezerve Stoian, Cârja, R. Stanciu, Ionaș-Rădoi, P. Alexandru, Borza, Forrai, Buzilă, Pașca Igna. Antrenor George Țălnar.

foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea