Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Roșca Renata, Aloman Andreea și Costan Denisa, rezultat deosebit la Simpozionul „Agricultură ecologică, punte întrecute și viitor”

Bogdan Ilea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Roșca Renata, Aloman Andreea și Costan Denisa, rezultat deosebit la Simpozionul „Agricultură ecologică, punte întrecute și viitor”

Trei eleve de la Luceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud au participat la Simpzionul „Agricultura ecologică, punte între trecut și viitor”, organizat în județul Maramureș. Roșca Renata, Aloman Andreea și Costan Denisa, conduse de doamna profesor Ana Cristian Carpaciu, au reușit să obțină locul III.

Citește și: FOTO | Luca Darius, de la Seminarul Teologic din Alba Iulia, performanță deosebită la Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”: Locul I la etapa județeană și calificare la faza națională

În perioada 15 – 17 mai 2024, trei eleve din clasa a XI-a, specializarea Tehnician veterinar, însoțite de doamna profesor Ana Cristian Carpaciu, au participat la Simpozionul „Agricultura ecologică, punte între trecut și viitor”, organizat de Liceul Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde” Seini, județul Maramureș.

În cadrul evenimentului s-a desfășurat și competiția „Agricultura – pasiunea mea” la care au participat elevi din șapte licee agricole din țară. Elevele Liceului Tehnologic Agricol “Alexandru Borza” Ciumbrud: Roșca Renata, Aloman Andreea și Costan Denisa au obținut locul III.

Prin participarea elevilor și a profesorilor noștri la astfel de competiții reușim atât să acumulăm experiențe noi și să beneficiem de schimburi de bune practici între liceele agricole, cât și să ținem vie dorința de a fi tot mai buni!

Felicitări elevilor și profesorilor implicați! au transmis pe una dintre rețelele de socializare reprezentanții Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Weekend cu două anotimpuri, în Alba. Temperaturi de vară sâmbătă, ploi și frig de duminică – Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Weekend cu două anotimpuri, în Alba. Temperaturi de vară sâmbătă, ploi și frig de duminică – Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână Meteorologii anunță un weekend cu două anotimpuri în județul Alba. Dacă sâmbătă temperaturile ating maxime specifice verii, de duminică vremea se răcește brusc și va ploua în majoritatea zonelor. Weekendul începe cu vreme […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea