Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | De la profesor de sport pentru copii, la hidroterapeut la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia: Vlad Găldean, exemplu de pasiune și empatie pentru micuții care au nevoie de îngrijiri speciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | De la profesor de sport pentru copii, la hidroterapeut la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia: Vlad Găldean, exemplu de pasiune și empatie pentru micuții care au nevoie de îngrijiri speciale

Vlad Găldean, un tânăr din Sebeș, este un model de perseverență, iar integrarea sa rapidă în colectivul Centrului Maria Beatrice din Alba Iulia, este dovada clară a omului care ajunge în locul potrivit.

Vlad a absolvit Liceul cu Program Sportiv din Sebeș, și-a continuat studiile în domeniul educației fizice și a ajuns antrenor de fotbal pentru copii, iar în prezent este hidroterapeut la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia.

„Pe parcursul călătoriei mele în lumea sportului, am avut privilegiul să experimentez o varietate de roluri, fiecare contribuind la formarea mea ca profesionist și ca om.

Citește și: VIDEO Mierea din iarbă neagră, produsă de un apicultor din Alba. Mierea-medicament din munții Apuseni, superioară chiar și celebrei Manuka, remediu pentru orice tip de afecțiune

După absolvirea Liceului cu Program Sportiv din Sebeș, am decis să-mi urmez pasiunea și să îmi continui studiile în domeniul educației fizice și sportive la facultate.

Însă, drumul meu nu s-a oprit aici. Am avut norocul să întâlnesc oportunități care m-au condus către lucruri minunate.

Astfel, am devenit antrenor de fotbal pentru copii, o experiență care mi-a deschis ochii către bucuria și entuziasmul pur pe care îl aduc copiii în viața noastră. Interacțiunea zilnică cu aceștia mi-a oferit nu doar satisfacții sportive, ci și o conexiune cu lumea lor plină de energie”, povestește tânărul.

În prezent, Vlad este hidroterapeut la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia, unde contribuie prin munca sa schimbă destinele micuților pacienți, alături de colegii săi.

”Cu toate acestea, viața m-a surprins de când am oportunitatea să lucrez ca hidroterapeut la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia. Aici am devenit fascinat de o categorie specială de copii – cei care au nevoie de îngrijiri și de toată atenția noastră. Acest nou rol îmi permite să-mi descopăr sensibilitatea și empatia pentru nevoile acestor copii și familiile lor.

În fiecare zi de muncă la Centru, am privilegiul să învăț de la colegii mei, să cresc și să mă dezvolt în acest domeniu al terapiei. Cu sprijinul lor și cu pasiunea mea, am reușit să devin un hidroterapeut dedicat și implicat.

Sunt profund recunoscător pentru fiecare experiență și oportunitate pe care o am, dar cel mai mult îmi rămâne la suflet plăcerea de a lucra cu cei mici, fie că este vorba despre antrenamentele de fotbal sau despre îngrijirea copiilor din cadrul Centrului Maria Beatrice. Această legătură specială cu lumea copiilor este cea care mă încarcă cu energie în fiecare zi”, mai spune tânărul într-o postare pe pagina de Facebook a Asociației ”Maria Beatrice”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume Multe s-ar putea spune despre meșterul iconar Nicolae Muntean, născut la Cunța și trăit până nu de mult la Cugir – Vinerea și multe s-ar putea povesti, domnia sa fiind în acest moment unul dintre cei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea