Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată: Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință

Jandarmii din Alba sunt alături de o familie cu 5 copii, din Berghin, rămași fără tată în urma unui tragic infarct. Aceștia au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință decentă.

Citește și: FOTO: Un dealer de droguri „a lucrat” de 1 mai și a fost prins de jandarmii din Alba. Ce au descoperit aceștia asupra bărbatului

 

De Ziua Națională a Tineretului – 2 mai, Jandarmeria Alba a dus la bun sfârșit campania umanitară inițiată la nivelul instituției în luna aprilie. Am avut în vedere o familie greu încercată, o mamă cu 5 copii din localitatea Berghin, a căror tată a fost răpus de un infarct tragic, în timp ce făcea cumpărături în Piața din Alba Iulia și care trăiesc într-o singură încăpere, luptându-se zi de zi pentru a supraviețui.

Conștienți de faptul că au rămas cu o povară financiară grea și cu nevoia urgentă de a avea o locuință demnă de trai cu demnitate, am pus mână de la mână și am venit în sprijinul lor ajutându-i să-și clădească un viitor mai bun.

Campaniei noastre s-au alăturat și colegii din cadrul IPJ Alba, care la rândul lor nu au rămas indiferenți la greutatea acestei familii.

Prin gestul nostru am dorit să aducem un strop de bucurie în sufletele copiilor, dar şi speranţa că umanitatea și bunătatea le vor fi alături pentru a trece de această perioadă dificilă.

Mulțumim, dragi copii, pentru emoțiile împărtășite cu noi și vă dorim sărbători luminate! Vă mulțumim dragi camarazi pentru bunătatea și generozitatea voastră.

Jandarmeria Alba, aproape de comunitate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea