Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Târgul toamnei, la Alba Iulia: Prima ediție, inaugurată astăzi

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO VIDEO| Târgul toamnei, la Alba Iulia: Prima ediție, inaugurată astăzi

În acest weekend, Cetatea Alba Carolina găzduiește prima ediție a Târgului Toamnei, un eveniment spectaculos organizat de Primăria Municipiului Alba Iulia. Scopul principal al acestui târg este să adune cât mai mulți producători de bunătăți specifice toamnei, oferind locuitorilor din Alba Iulia șansa de a-și pregăti proviziile pentru sezonul rece.

Cetatea se umple de culoare și arome, cu produse tradiționale de sezon expuse în tarabele și standurile comercianților locali. De la fructe și legume proaspete, până la conserve și dulciuri făcute cu măiestrie, Târgul Toamnei promite o varietate bogată de opțiuni pentru vizitatori.

Dar târgul nu se oprește aici. Vizitatorii vor avea parte de momente artistice ce vor încânta publicul, cu spectacole de dansuri și muzică tradițională. Cei mici nu sunt uitați, deoarece vor avea la dispoziție activități distractive, jocuri și ateliere creative.

Pentru iubitorii de băuturi fine, Târgul Toamnei aduce o selecție impresionantă de vinuri și bere artizanală de calitate, pregătite cu pasiune de producători locali. Și pentru cei care vor să savureze arome autentice, mâncărurile gătite la ceaun și pe grătar vor fi pe placul lor.

Târgul Toamnei din Cetatea Alba Carolina promite să fie un eveniment memorabil, unde tradiția și produsele locale sunt în centrul atenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Accident MORTAL pe DN 15: Două persoane au DECEDAT după impactul dintre un autocamion și un autoturism, între localitățile Stânceni și Ciobotani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL pe DN 15: Două persoane au DECEDAT după impactul dintre un autocamion și un autoturism, între localitățile Stânceni și Ciobotani Un accident rutier s-a produs marți după-masa între un autocamion și un autoturism pe DN 15, între localitățile Stânceni și Ciobotani. Două persoane au decedat după impactul dintre o mașină și un autocamion. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea