Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Un dispecer din Alba și-a „țepuit” firma cu câteva mii de euro: Cum a scăpat de pedeapsa pentru delapidare

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un dispecer din Alba și-a „țepuit” firma cu câteva mii de euro: Cum a scăpat de pedeapsa pentru delapidare

Un bărbat din Alba care a fost inculpat într-un dosar de delapidare a scăpat de proces, după ce procurorii au renunțat la urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare.

În perioada 11.05.2020 – 20.05.2020 și 27.03.2020 – 04.04.2020, în calitate de angajat al al unei societăți cu funcția de dispecer transport, prin prisma atribuțiilor de serviciu, folosindu-se de camioanele și șoferii societății, suspectul a prestat două servicii de transport rutier de marfă, iar contrar politicii societății, contravaloarea acestora în cuantum de 3.200 de euro a fost încasată în numerar și nu a fost depusă în casieria sau conturile societății, ci și-a însușit-o fără drept.

Cu ocazia audierii, reprezentantul persoanei vătămate a declarat faptul că suspectul a încheiat un angajament de plată și că a achitat prejudiciul de 3200 de euro în termenul stabilit.

S-a reţinut existența unei disproporții vădite între cheltuielile pe care le-ar implica desfășurarea procesului penal și gravitatea urmărilor produse prin comiterea faptelor, prejudiciul fiind integral recuperat. De asemenea, judecătorul de cameră preliminară reţine faptul că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în procesul penal.

Drept urmare, judecătorii au admis cererea de renunțare la urmărirea penală, iar dosarul a fost închis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea