Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Avansare în grad la Colegiul Militar din Alba Iulia: Locotenentul Vlad Haica, promovat la gradul de căpitan

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

 Locotenentul Vlad Haica de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a fost promovat luni, 31 iulie, la gradul de căpitan.

Avansarea în grad reprezintă un moment important și emoționant în viața fiecărui militar. Adaugarea unei noi trese pe epoleți vine ca o încununare a rezultatelor obținute până acum în carieră, dar și o motivație pentru abordarea cu succes a noilor provocări.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Astăzi, în prezența personalului militar și civil al colegiului militar, locotenentul Vlad Haica, şef al compartimentului achiziții, a fost avansat la gradul de căpitan.

După citirea ordinului de înaintare în gradul următor, la termen, locțiitorul comandantului colegului, colonel Daniel Josan i-a înmânat ofițerului noile grade, iar întreg personalul l-a felicitat și i-a urat mult succes și împliniri în carieră!

Felicitări şi mult succes în continuare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | INCENDIU de proporții în Aiud, la un atelier de tâmplărie: Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de proporții în Aiud, la un atelier de tâmplărie: Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni din apropiere Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, în Aiud, la un atelier de tâmplărie. Focul a cuprins și acoperișul unei locuințe și al unei pensiuni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea