Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Taxa de pod de la Fetești – Cernavodă trebuie plătită din nou. Redevine obligatorie de la prima oră a zilei de vineri

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Taxa de pod de la Fetești – Cernavodă trebuie plătită din nou. Redevine obligatorie de la prima oră a zilei de vineri

Taxa pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti – Cernavodă redevine obligatorie din această noapte, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

”Începând de vineri, 14.07.2023, ora 00:00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti – Cernavodă redevine obligatorie pentru participanţii la trafic”, precizează compania.

CNAIR reaminteşte conducătorilor auto că tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Feteşti şi Cernavodă poate fi achitat astfel: prin intermediul aplicaţiei eTarife (destinată telefoanelor mobile); la distribuitorii autorizaţi să încaseze taxa, iar lista completă poate fi consultată aici; prin SMS, la numărul 7577.

Dacă taxa a fost deja achitată, trecerea prin staţia de taxare se va realiza pe benzile special marcate, potrivit News.ro.

În cazul în care nu a fost făcută plata anticipată iar trecerea s-a efectuat pe benzile pentru cei care deja au achitat taxa de pod, aceasta poate fi achitată ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziţie, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

CNAIR recomandă şoferilor să evite plata taxei în staţia de taxare, pentru a evita statul la cozi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii Toate produsele alimentare importate în România și comercializate ca materie primă, fără a fi procesate sau abatorizate, vor avea un adaos comercial limitat la 5% față de prețul de achiziție, similar celor 21 de produse incluse deja […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea