Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| „Dumnezeu să ierte Strada Izvorului!”: Protest INEDIT în Alba, față de infrastructura proastă dintr-un cartier

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| „Dumnezeu să ierte Strada Izvorului!”: Protest INEDIT în Alba, față de infrastructura proastă dintr-un cartier

Strada Izvorului din Alba Iulia a devenit locul unui protest inedit, prin intermediul unor simboluri religioase. Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției imagini surprinzătoare, în care o cruce, o coroană și mai multe lumânări au fost amplasate în mijlocul drumului pentru a atrage atenția asupra stării proaste a acestei artere.

Fotografiile primite arată simbolurile religioase înconjurând o porțiune deteriorată din mijlocul străzii Izvorului. Această inițiativă neconvențională a fost întreprinsă de către un grup de locuitori nemulțumiți de starea deplorabilă a străzii, care a generat numeroase probleme și inconveniente pentru comunitate.

Protestatarii au considerat că amplasarea crucii, coroanei și a lumânărilor în mijlocul drumului este o modalitate de a atrage atenția autorităților locale și a opiniei publice asupra neglijării infrastructurii rutiere. Prin simbolurile religioase, aceștia au dorit să sublinieze gravitatea situației și necesitatea intervenției imediate pentru a remedia problema.

Locuitorii speră ca această inițiativă să sensibilizeze autoritățile și să conducă la o schimbare reală în privința stării proaste a drumului, asigurând astfel un mediu mai sigur și mai funcțional pentru toți participanții la trafic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Parada portului popular la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: Participă ansambluri folclorice din 9 țări

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | Parada portului popular la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: Participă ansambluri folclorice din 9 țări Festivalul Internațional de Folclor Aiud, a ajuns la cea de-a XII-a ediție, și se desfășoară în perioada 25- 28 iulie 2024. Municipiul Aiud este gazda a peste 300 de dansatori și interpreți, membri ai ansamblurilor folclorice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea