Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Finalul Hackathon-ului in4it_UAB: Inovație, bucurie și premii de excelență. Claudiu Neamțu și Diana Bîcu, marii câștigători ai zilei!

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| Finalul Hackathon-ului in4it_UAB: Inovație, bucurie și premii de excelență. Claudiu Neamțu și Diana Bîcu, marii câștigători ai zilei!

Hackathon-ul in4it_UAB a ajuns la final, aducând cu sine o atmosferă plină de emoții, bucurie și surprize plăcute! În primul rând, dorim să transmitem felicitări cordiale tuturor concurenților care au participat la acest eveniment excepțional. De asemenea, suntem recunoscători celor care au susținut această inițiativă unică, adunând laolaltă trei actori importanți în dezvoltarea comunității noastre: universitatea – prin studenții și profesorii săi, companiile de profil din regiune și autoritățile locale.

Momentul de apogeu al hackathon-ului a fost reprezentat de premierea celor mai inovatoare aplicații dezvoltate în cadrul competiției. Iată câștigătorii și aplicațiile lor de excepție, recunoscute și premiate de către Primăria Municipiului Alba Iulia, Continental Sibiu, Banca Transilvania, Bosch Automotive, IPEC SA, InfoGrup, UAB și Tobimar SRL:

Premiul I a fost obținut de Claudiu Neamțu și Diana Bîcu pentru aplicația XeoSmartHome. Această aplicație inovatoare reprezintă un sistem de automatizare a activităților casnice, oferind posibilitatea de a controla centrala termică, iluminatul, irigarea gazonului sau grădinii și jaluzelele.

Premiul II a fost câștigat de echipa formată din Ioan Cutean, Stîngaciu Andrei, Petruț Vlad și Cisteian Răzvan pentru aplicația de transport public. Această aplicație ingenioasă adună într-un singur loc toate modalitățile de transport disponibile, inclusiv taxiurile, serviciile de ride-sharing (Bolt, Uber), trotinetele Lime și autobuzele publice.

Premiul III a fost înmânat echipei compusă din Alexandru Eugen Găzdac, Andrei Drăgan și Dragoș Bărbuț pentru aplicația Club. Această platformă inteligentă de management de evenimente pentru Alba Iulia reprezintă o adevărată revoluție în planificarea, organizarea și promovarea evenimentelor.

Toți participanții și-au demonstrat abilitățile, creativitatea și dedicarea în cadrul hackathon-ului in4it_UAB, iar rezultatele lor remarcabile nu pot fi decât o sursă de mândrie și inspirație pentru întreaga comunitate. Această competiție a reprezentat nu doar o oportunitate de a dezvolta și pune în aplicare idei inovatoare, ci și un mediu propice pentru colaborare, împărtășirea cunoștințelor și crearea de legături solide între universitate, companii și autorități.

Felicitări încă o dată tuturor participanților și tuturor celor implicați în organizarea acestui hackathon memorabil! Prin contribuția voastră, ați demonstrat că tehnologia și inovația pot juca un rol esențial în dezvoltarea comunității noastre și în crearea unui viitor mai bun.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Parada portului popular la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: Participă ansambluri folclorice din 9 țări

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | Parada portului popular la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: Participă ansambluri folclorice din 9 țări Festivalul Internațional de Folclor Aiud, a ajuns la cea de-a XII-a ediție, și se desfășoară în perioada 25- 28 iulie 2024. Municipiul Aiud este gazda a peste 300 de dansatori și interpreți, membri ai ansamblurilor folclorice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea