Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

GT Sport Alba Iulia, cu antrenorii Codleanu și Roman, ambii 43 de ani, în teren la ultima etapă din Liga 4 | Kinder Teiuș a câștigat cu 3-0

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu gândul la meciul din Campionatul Under 19 de duminică de la Deva, GT Sport Alba Iulia a menajat mai mulți jucători în ultima confruntare din liga 4, în deplasare cu Kinder Teiuș, astfel că antrenorul George Țălnar a mizat pe doi dintre colaboratorii săi, antrenorii secunzi Florin Codleanu și Adrian Roman, în confruntarea de la Beldiu.

În acelați timp însă, la GT Sport au debutat în Liga 4 doi copii de 14 ani Iar la gazde a intrat între buturi în repriza a doua, Lucian Ciobotă, care a debutat la 54 de ani!

Albaiulienii au mizat în acest meci pe doi dintre antrenori, Florin Codleanu a fost titular și integralist, iar Adrian Roman (fostul portar) a intrat pe teren în actul secund (ambii în vârstă de 43 de ani).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea, vizitatorii au prilejuit debutul a doi tineri jucători din anul 2009 (14 ani): Alexandru Dună (portar) și Robert Cristea (mijlocaș).

Gazdele au câștigat cu scorul de 3-0 (2-0), iar Oaspeții au ratat un penalty prin Raica (41), șut în bară.Teiușenii încheie stagiunea cu două succese, iar GT Sport, cu două înfrângeri.

Informații, foto: Rareș Niculaș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la locurile fruntașe. Ighienii au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea