Rămâi conectat

Sport

GT Sport Alba Iulia, cu antrenorii Codleanu și Roman, ambii 43 de ani, în teren la ultima etapă din Liga 4 | Kinder Teiuș a câștigat cu 3-0

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu gândul la meciul din Campionatul Under 19 de duminică de la Deva, GT Sport Alba Iulia a menajat mai mulți jucători în ultima confruntare din liga 4, în deplasare cu Kinder Teiuș, astfel că antrenorul George Țălnar a mizat pe doi dintre colaboratorii săi, antrenorii secunzi Florin Codleanu și Adrian Roman, în confruntarea de la Beldiu.

În acelați timp însă, la GT Sport au debutat în Liga 4 doi copii de 14 ani Iar la gazde a intrat între buturi în repriza a doua, Lucian Ciobotă, care a debutat la 54 de ani!

Albaiulienii au mizat în acest meci pe doi dintre antrenori, Florin Codleanu a fost titular și integralist, iar Adrian Roman (fostul portar) a intrat pe teren în actul secund (ambii în vârstă de 43 de ani).

De asemenea, vizitatorii au prilejuit debutul a doi tineri jucători din anul 2009 (14 ani): Alexandru Dună (portar) și Robert Cristea (mijlocaș).

Gazdele au câștigat cu scorul de 3-0 (2-0), iar Oaspeții au ratat un penalty prin Raica (41), șut în bară.Teiușenii încheie stagiunea cu două succese, iar GT Sport, cu două înfrângeri.

Informații, foto: Rareș Niculaș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea