Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Meci amical, CFR Cluj 2 – CSU Alba Iulia 2-0 (0-0) | Badra Cisse, debut la universitari

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia, singura divizionară terță din Alba, care mai continuă antrenamentele după încheierea stagiunii, a susținut un joc de verificare, în deplasare, cu CFR Cluj 2, echipa secundă a fostei campioane din “Gruia”, prilej cu care sub comanda lui Mihai Manea a debutat Badra Cisse (20 de ani, fundaș din Coasta de Fildeș, acontat de CFR Cluj, a evoluat la juniorii grupării Beșiktaș Istanbul).

Amfitrionii, care s-au clasat pe locul 9 în Seria 10 și au retrogradat, s-au impus cu scorul de 2-0 (0-0), iar CSU Alba Iulia mai are prevăzut marți, 6 iunie, un meci amical, la Geoagiu, cu Gloria, campioana Ligii 4 din Hunedoara, pregătită de Gabriel Cotoară.

Pentru CSU au jucat: Fl. Șerban – Frențiu, B. Cisse, Ionică, Cunțan – D. Trifu, Paleoca, Adjani, M. Toma – Herci, Al. Bodea; au mai intrat Spînu, Vasinc, Bolojan, Kilyen, Kis, Amihăesei, Gilyen, S. Stan, Cărăbineanu, Al. Albu, E. Vlad, R. Popa (absenți Al. Petresc și Bucurică).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea