Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, CS Ocna Mureș – CSU Alba Iulia | “Soda dragă” își ia “adio” de la Liga 3 cu un derby “de Alba”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După 3 sezoane consecutive petrecute pe a treia scenă, “Soda dragă” spune “adio” eșalonului terț cu un derby “de Alba” programat în ultima etapă a play-out-ului Seriei 9, sâmbătă, 27 mai, ora 18.00.

Un meci de vacanță, dar și o confruntare tristă pentru CS Ocna Mureș (“lanternă roșie, cu 22 de puncte), deja retrogradată, împotriva conjudețenilor din Cetatea Marii Uniri (poziția a 6-a, cu 35 de puncte). Amfitrionii vin după două înfrângeri la rând și un singur punct acumulat în 3 partide, dar speră să părăsească cu fruntea sus a treia scenă. Practic se pune punct chinului din această primăvară, ocnamureșenii, marea surpriză a Cupei României la finele anului trecut, fiind confruntați cu probleme din toate punctele de vedere, reprezentația de final fiind abordată cu un singur antrenament efectuat în această săptămână.

Este o retrogradare care are un gust amar, se încheie un capitol dureros. Ne-am chinuit, am încercam, însă n-am reușit, vina fiind a tuturor celor implicați”, a precizat antrenorul Dan Roman, plecat în aceste zile la Chișinău, la cursurile Licenței B UEFA.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

CSU Alba Iulia mai are șanse la prima poziție în play-out, dar așteaptă ca gazdele să nu câștige în disputa ACS Tg. Mureș – Viitorul Cluj.

“Ne propunem să terminăm cu o victorie primul nostru campionat petrecut în Liga 3, chiar dacă o să apelăm la jucători pe care am mizat mai puțin”, a spus Mihai Manea. Acesta este suspendat, la fel ca mijlocașul Al. Petresc.

Antrenorul studenților se afla în urmă cu 4 ani pe banca gazdelor, la precedenta retrogradare din Liga 3 (tot din postura de ultimă clasată). Duelurile directe din această stagiune au consemnat o remiză albă pe “Cetate” (septembrie), dar și două victorii albaiuliene: 3-2 în deplasare (noiembrie) – în sezonul regular, respectiv 4-1 acasă, recent (29 aprilie), în play-out


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea