Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, locul 10 la nivel național la baschet Under 13

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de baschet feminin Under 13 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia a terminat pe locul 10 la nivel național în urma turneului final B (locurile 9-16) disputat în Cetatea Marii Uniri, în Sala “Nicușor Marcu”.

Formația pregătită de Valentin Urian a fost gazda competiției juvenile și a pierdut un singur meci, în finala pentru locurile 9-10, scor 64-67 cu Olimpia București. Micuțele baschetbaliste albaiuliene au învins pe rând pe CSȘ Craiova (77-32), LAPI Dej (57-33) – în grupă și ACS Primo Mega Ball Pitești (scor 59-49) – în prima întâlnire eliminatorie pentru locurile 9-12.

Cu acest turneu final organizat la Alba Iulia, încheiem anul competițional la categoria Under 13, cu 13 victorii și 5 înfrângeri ocupând locul 10 la final. Urmează ca în perioada 25 iunie – 4 iulie să participăm la turneele naționale de minibaschet și Under 12 organizate în Costinești. Felicităm toate echipele prezente pentru efortul și performanța lor de-a lungul competiției. Turneul, la care a mai evoluat LPS Galați, a oferit momente de emoție și tensiune pe parcursul meciurilor, jucătoarele au demonstrat un spirit de echipă excelent, dar și o determinare deosebită. Mulțumim conducerii liceului, primăriei municipiului Alba Iulia, Complexului «Prestige» dar si părinților care și-au susținut copiii în acest an”, a declarat antrenorul Valentin Urian.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La acest turneu final B, principalele marcatoare ale gazdelor s-au dovedit Alexia Maria Birău, Eliza Maria Căta și Karina Onea.

Lotul LPS Alba Iulia: Carla Andrea Alexandru, Alexia-Maria Birău, Ana Ecaterina Damian, Cristina Maria Cioara, Eliza Maria Căta, Elisabeta-Ioana Suciu, Maya Ioana Niga, Anastasia-Maria Jitaru, Antonia-Terezia Jitaru, Alina-Natalia Balaș, Georgiana-Elena Panescu, Alexia-Maria Panescu, Ingrid Baicon Ciban, Maria Nichimiș, Karina Maria Onea.

Sursa foto: Raluca Vințan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea