Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Viitorul Cluj – CS Ocna Mureș, „finală” pentru salvare sâmbătă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Viitorul Cluj a învins net CSU Alba Iulia, scor 3-0 (3-0), în “intermediară”, și are sâmbătă, la ora 18.00, la al doilea meci conscutiv pe “Dan Anca”, o “finală” a supraviețuirii cu CS Ocna Mureș. Vizitatorii nu pot conta pe R. Stângă și D. Ghiță, fără drept de joc, dar va reveni Al. Giurgiu.

Trupa lui Marius “Papi” Popescu are 8 puncte în față, iar un rezultat pozitiv ar însemna condamnarea aproape matematică la retrogradarea a “Sodei dragă”. Ocnamureșenii au învins cu 2-0 în etapa intermediară pe Avântul Reghin, dar sunt cu spatele la zid.

În sezonul regular s-au consemnat victorii categorice ale gazdelor, 4-0 la Ocna Mureș, respectiv 3-0 pe Someș, dar acum o lună clujenii au dat lovitura la Ocna, au câștigat cu 2-0 și s-au distanțat la 7 puncte în ierarhie. Clujenii au 13 puncte în ultimele 5 etape și au urcat pe locul 6!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Energia Săsciori, primul eșec din retur, la Stremț | Victorii externe pentru Inter Unirea și Hidro Mecanica Șugag

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a 26-a a Ligii 4 se remarcă acel 32-0 realizat de Performanța Ighiu, un scor record cu „lanterna roșie”. Voința Stremț a produs primul eșec din retur pentru Energia Săsciori, în final marcând și portarul Dragoș Pop. Liderul CIL Blaj a învins 13-0 pe CS Zlatna. Spicul Daia Română s-a impus în prelungiri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea