Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Care sunt blocurile cele mai căutate de români? Agent imobiliar: „Din anii aceștia vor oamenii!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Care sunt blocurile cele mai căutate de români? Agent imobiliar: „Din anii aceștia vor oamenii!”

Şerban Trâmbiţaşu, agent imobiliar, a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a dezvăluit că blocurile construite după 1980 sunt cele mai căutate în prezent, pentru că sunt cele mai rezistente.

„După cutremurele din Turcia, blocurile vechi nu prea mai sunt așa căutate: ’60-’70-’80 ani de construcție. Mie mi-au scăzut prețurile cu 30%. Am pus într-o dimineață anunț: 2 camere, bloc din ’55, fără risc seismic. A sunat telefonul, am avut 4 apeluri. După cutremurul din Turcia nu a mai sunat telefonul două săptămâni pentru apartamentul ăla. Și ce să fac, am scăzut prețul, ca să se vândă. Chiria e mai mare într-un bloc nou pentru că e și frica asta de cutremur. A intrat frica în oameni”, a declarat Şerban Trâmbiţaşu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Blocul să fie după 80! De ce? În ’77 a fost cutremurul ăla rău și imediat după ’77, adică ’80-’81-’82-’83-’84, memoria victimelor era încă vie. A fost tragic (…) Ar trebui să îți iei trei garsoniere în blocurile construite în anii ’80-’81-’82-’83-’84”, a mai precizat Şerban Trâmbiţaşu în cadrul podcastului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea