Rămâi conectat

Ştirea zilei

Extinderea rețelei electrice în zona Gheorghe Șincai din Alba Iulia: Proiectul, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Extinderea rețelei electrice în zona Gheorghe Șincai din Alba Iulia: Proiectul, pe masa consilierilor locali

Proiectul de hotărâre pentru extinderea rețelelor electrice și distribuție pentru alimentarea locuințelor și obiectivelor sociale în zona Gheorghe Șincai se află pe masa consilierilor locali din Alba Iulia, în cadrul ședinței din 27 aprilie.

Necesitatea realizării acestei investiţii rezultă din insuficienţa puterii instalate a reţelei electrice existente pe strada Gheorghe Şincai, care să poată alimenta noile obiectivele aflate în construcţie la această dată, respectiv Centrul Multifuncţional, Blocul 1 şi Talciolcul din amplasamentul studiat, având în vedere şi alimentarea celorlalte 6 blocuri care vor fi construite pe stradă în viitor.

Pe zona studiată, faţă de abonaţii existenţi ai SDEE Alba se estimează că numărul va creşte in următorii ani.

Investiţia are următoarele caracteristici tehnice:

A. Un Post de transformare cu transformator cu pierderi reduse de 20/0,4kV – 800kVA;
B. LES 0,40kV: 800 m

Valoarea totală estimată a lucrărilor, care rezultă din Notificarea operatorului Distribuţie Energie Electrică România – Sucursala Alba este de 1.485.839,21 lei (inclusiv TVA), aşa cum rezultă din devizul general, respectiv C + M in valoare 1.321.733,00 lei (inclusiv TVA), iar durata de execuţie a acestora este de 6 luni.

Finanţarea investiţiei se va face din bugetul local si din bugetul operatorului Distribuţie Energie Electrică România – Sucursala Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cum s-a petrecut incidentul rutier de pe DN1: Un șofer de 70 de ani din Miraslău a DECEDAT după ce i s-a făcut rău la volan

Bera Larisa

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul rutier de pe DN1: Un șofer de 70 de ani din Miraslău a DECEDAT după ce i s-a făcut rău la volan Unui bărbat de 70 de ani din Miraslău i s-ar fi făcut rău la volan în timp ce conducea. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici, acesta a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea