Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Omul cât trăiește învață: Un vârstnic din Alba, student la masterat, la 88 de ani!

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Omul cât trăiește învață: Un vârstnic din Alba, student la masterat, la 88 de ani!

Aurel Voicu, vârstnic de 88 de ani, din județul Alba, hotărât că viața este o continuă luptă de învățare, a decis să înceapă un program de masterat în cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

„S-a făcut selecție pe baza regulamentului și a fost o notă dominantă, către maxim și am fost admis.

La 3 octombrie 2022 a fost deschiderea oficială și ne-am apucat de treabă. Doamna profesor Burnicioiu Ileana a fost desemnată tutorele grupului. Suntem 15 sau 16 colegi din toată țara, inclusiv București, Brașov.

Este o competiție, în așa fel încât lecțiile să fie interactive și profesorii fac tot posibilul să obțină de la fiecare cunoștințele pe care le-a dobândit sau să dobândească în continuare pe baza programelor dumnealor.

Totul este online și destul de greu. În momentul acela dispuneam de un calculator, dar l-am luat pentru știri externe, noutăți locale, județene, etc., dar ca să reușești un dialog tip lecție e o diferență uriașă și mai ales comunicarea dintre profesori, universitate și masteranzi este numai online, numai prin internet.

Referitor la prima sesiune de examene acesta a transmis că a fost „mulțumitor pentru notele la cele 6-7 materii”, a povestit Aurel Voicu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea