Rămâi conectat

Curier Județean

16 autobuze electrice și 20 de stații de încărcare, în Municipiul Aiud. A fost semnat contractul pentru achiziție

BONTEA Alexandru

Publicat

în

16 autobuze electrice și 20 de stații de încărcare, în Municipiul Aiud. A fost semnat contractul pentru achiziție

Astăzi, 24 februarie, a fost semnat contractul pentru furnizarea celor 16 autobuze electrice care vor asigura transportul în comun din municipiul Aiud.

Contractul a fost semnat cu SC ANADOLU AUTOMOBIL ROM SRL, singurul ofertant prezent în cadrul licitației publice, are o valoare a achiziției de 22.032.000 lei fără TVA și include:

  • 16 autobuze electrice
  • 16 stații de încărcare lente
  • 4 stații de încărcare rapide

Proiectul va contribui semnificativ la reducerea emisiilor de carbon din oraș, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător și sănătății publice. În al doilea rând, aceste autobuze electrice vor fi mai silențioase și mai confortabile decât autobuzele cu motor combustie internă, ceea ce va face transportul public mai atractiv pentru călători. În sfârșit, cu aceste autobuze electrice, Aiudul va avea un sistem de transport public modern, demn de un oraș al Uniunii Europene. Aceasta este o veste minunată pentru aiudeni.

„Transport public ecologic în municipiul Aiud” este un proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 4e, Obiectiv specific 3.2, apelul de proiecte nr. POR/2017/3/3.2/1/7 REGIUNI. Ne așteptăm ca implementarea acestuia să aibă un impact pozitiv semnificativ asupra orașului și suntem nerăbdători să vedem aceste autobuze electrice pe drumurile noastre cât mai curând posibil!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

PENSII 2024 | LISTĂ: Veniturile nepermanente luate în considerare la recalcularea pensiilor

Bera Larisa

Publicat

în

PENSII 2024 | LISTĂ: Veniturile nepermanente luate în considerare la recalcularea pensiilor Pe măsură ce pensionarii din România așteaptă cu interes detalii despre recalcularea pensiilor și eventualele creșteri, Casa Națională de Pensii Publice oferă informații importante despre veniturile nepermanente incluse în acest proces. Citește și: Noua lege a Arhivelor Naționale adoptată tacit: Casa Națională de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea