Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj – Jedinstvo Stara Pazova 2-3 | Ultima repetiție înaintea debutului din nou an, în Champions League

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În singura repetiție înaintea debutului în 2023, Volei Alba Blaj a evoluat în Sala “Timotei Cipariu”, în prezența a aproximativ 130 de spectatori, cu Jedinstvo Stara Pazova (participantă în Cupa Challenge).

Liderul competiției din Serbia s-a impus cu scorul de 3-2 (21-25, 25-22, 18-25, 26-24, 15-9), la finele unei întâlniri spectaculoase, un test util după minivacanța de Anul Nou (ultimul meci din 2022 a fost în 28 decembrie, 3-1 cu Rapid București, la finele căruia gruparea giuleșteană l-a destituit pe italianul Carlo Parisi, instalându-l anrenor pe fostul blăjean Branko Gajic, din perioada 2013/2014), un duel în care gazdele, care au mizat pe întregul efectiv, cu excepțiile numite Bojana Milenković (răcită) și Sorina Miclăuș, au condus în două rânduri, cu 1-0 și 2-1. Primul meci oficial din acest an va avea loc marți, 10 ianuarie, de la ora 19.00, în localitatea Kutná Hora (Cehia), contra echipei SC Prometey Dnipro (Ucraina), în etapa a treia a Grupei B din Champions League.

Campioana României Volei Alba Blaj are parte de o lună încărcată în startul anului 2023 și vrea să realizeze două transferuri până la startul returului Diviziei A1, după ce nu s-a prelungit colaborarea cu Nađa Ninković. Pentru campioana României, ianuarie este una a deplasărilor lungi, cu dispute pe două fronturi, Liga Campionilor și Divizia A1, și un singur joc pe teren propriu. Astfel, între 10 și 28 ianuarie sunt prevăzute 6 întâlniri, după cum urmează: *marți, 10 ianuarie, în Cehia, cu SC Prometey Dnipro (Champions League); *duminică, 15 ianuarie, cu CSO Voluntari; *miercuri, 18 ianuarie, cu Vero Volley Milano (Champions League); *sâmbătă, 21 ianuarie, cu CSM București (singurul acasă); *miercuri, 25 ianuarie, cu “U” NTT Data Cluj; *sâmbătă, 28 ianuarie, cu CSM Lugoj.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea