Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

ACCIDENT la Arieșeni: Un ATV cu două persoane a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de o rigolă de scurgere a apei pluviale

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un ACCIDENT  a avut loc luni, la Arieșeni. Un ATV cu două persoane a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de o rigolă de scurgere a apei pluviale.

În data de 26 decembrie 2022, în jurul orei 16,00, polițiștii din Câmpeni au intervenit pe raza localității Arieșeni unde a fost semnalată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un tânăr de 24 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor, în timp ce conducea un ATV, pe DN 75, a pierdut controlul asupra acestuia, a ieșit de pe carosabil și a intrat în coliziune cu o rigolă de scurgere a apei pluviale.

În urma accidentului, o tânără de 23 de ani, pasageră pe ATV, a suferit leziuni corporale ușoare, fără să rămână internată în spital.

Conducătorul ATV –ului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

6-7 iunie 2024: Au început înscrierile pentru cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur” din Alba. Perioada de desfășurare și cum se fac înscrieri

Bogdan Ilea

Publicat

în

6-7 iunie 2024: Au început înscrierile pentru cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur” din Alba. Perioada de desfășurare și cum se fac înscrieri La Alba Iulia și Jidvei, în perioada 4-8 se va desfășura Festivalul Național de Folclor „Strugurele de Aur,” care va curpinde două secțiuni: soliști volcai și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea