Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Polițiștii din Alba, la datorie, în prima zi de Crăciun: Au constatat 20 de infracțiuni și au aplicat 49 de amenzi, în valoare de aproape 17.000 de lei

BONTEA Alexandru

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
Polițiștii din Alba, la datorie, în prima zi de Crăciun: Au constatat 20 de infracțiuni și au aplicat 49 de amenzi, în valoare de aproape 17.000 de lei

În prima zi de Crăciun, polițiștii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine și liniște publică și au intervenit la un număr de 49 de evenimente semnalate, majoritatea, 47, fiind sesizări ale cetățenilor la 112.

În această perioadă, nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, infracțiuni grave, comise cu violență sau accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

Au fost constatate 20 de infracțiuni, din care 5 în flagrant delict și sancționate 49 de abateri de natură contravențională, cu amenzi în valoare de 16.905 lei.

În urma acțiunilor dedicate siguranței traficului rutier, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Peste 160 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba vor fi, în continuare, la datorie, pregătiți să acționeze pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea și siguranța publică.

Aparatele radar vor fi folosite pe arterele rutiere cunoscute cu risc de producere a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Două localități din Alba, fără apă potabilă, mâine: Se efectuează lucrări de montare a unor debitmetre

Bera Larisa

Publicat

în

Două localități din Alba, fără apă potabilă, mâine: Se efectuează lucrări de montare a unor debitmetre SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Apuseni anunță întreruperea furnizării apei potabile în localitățile: Garda de Sus și Ocoale , în data de 15.10.2024, în intervalul orar 10:00 -14:00, în vederea montării debitmetrelor cu flanșe la rezervoarele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea