Rămâi conectat

Actualitate

25 la sută reducere la călătoria cu trenul cu cardul „TrenPlus”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

De la data de 7 mai 2012, CFR Călători a pus în vânzare cardul „TrenPlus” – un nou produs prin care pasagerii pot achiziţiona bilete cu 25% reducere din tariful integral de transport, clasa 1 sau clasa a 2-a, pentru călătoria pe orice relaţie cu tren de orice rang.
Cardul poate fi procurat de la staţiile sau agenţiile de voiaj CFR la preţul de 80 lei de către orice călător, indiferent de vârstă, în baza unei cereri scrise. Acesta este nominal şi netransmisibil şi are o perioadă de valabilitate de un an de zile. Reducerea oferită se aplică numai la biletele achiziţonate de la casele de bilete ale staţiilor CFR şi agenţiilor de voiaj CFR şi nu se cumulează cu alte facilităţi sau reduceri stabilite. Tariful de rezervare a locului, tariful suplimentul de pat/cuşetă se achită integral.
Biletele de tren cu reducere emise în baza cardului „Tren Plus” permit modificarea contractului de transport (întreruperea, amânarea, anticiparea călătoriei) ca şi pentru un bilet cu tarif integral.
La controlul legitimaţiilor în tren călătorul este obligat să prezinte împreună cu biletul şi cardul TrenPlus în baza căruia s-a emis, precum şi un act de identificare (cu poză şi CNP), în caz contrar călătorul fiind obligat să plăteacă diferenţa între tariful de taxare în tren corespunzător rangului, clasei şi distanţei şi suma efectiv plătită pe biletul prezentat.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

TITULARIZARE 2024: Rata de promovabilitate în scădere. Mai puțin de 42% dintre candidați au obținut note peste 7

Bera Larisa

Publicat

în

TITULARIZARE 2024: Rata de promovabilitate în scădere. Mai puțin de 42% dintre candidați au obținut note peste 7 Ministrul Educației a anunțat rezultatele concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar. Rata de promovabilitate a fost de doar 41,9%, în scădere față de 46,85% anul trecut. Candidații au trebuit să obțină peste nota 7 pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea