Rămâi conectat

Sport

LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș – victorie și remiză la Tg. Mureș în ultimele reprezentații ale anului

Dan HENEGAR

Publicat

în

La ultimele reprezentații ale anului, a doua rundă consecutivă pe terenuri străine, LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a obținut o victorie, la Under 19 și o remiză la Under 17, în jocurile de la Tg. Mureș, contând pentru play-off-ul Seriei 8. Rezultate:

*Under 19: LPS Tg. Mureș – LPS Sebeș 1-2 (0-1), au punctat Tutelea (10) și Stanciu (67). Antrenorul Cosmin “Coco” Groza i-a utilizat pe Groza – Tutelea, Stanciu, Buhazi, Osz-Strakator, Dărămuș, Popescu, Grecu, Hăprianu, Fălămaș, G. Fleacă, au mai jucat: A. Oancea, Marcu, Roșu, Szekely, Iancu. LPS Sebeș a strâns 25 de puncte după 4 runde în play-off și se plasează pe poziția a doua (duminică se dispută ACS Tg. Mureș – Sporting Cluj). Următorul joc, în 19 martie, pe teren propriu cu LPS Bihorul Oradea.

*Under 17, LPS Tg. Mureș – LPS Sebeș 1-1 (0-0), a marcat Avram (84). Fără antrenorul Doru Oancea, prins cu derby-ul din Liga 4, formula vizitatorilor i-a cuprins pe Groza – Crețu, Vintilă, T. Fleacă, Șerb, Avram, Ghibu, Alb, A. Buhazi, Glonț, Nistor; au mai jucat Todea, Moldovan-Varro, Hațegan, Otvoș; rezerve Farkaș, Alisie. După a 3-a remiză succesivă, LPS Sebeș este lider, cu 33 de puncte. În 19 martie este meci acasă cu Liecul Tehnologic “Lucian Blaga” Reghin. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, gest remarcabil la revenirea tricolorilor în țară Peste 500 de fani au așteptat prima reprezentativă de fotbal a României la Mogoșoaia, iar atmosfera a fost una extraordinară după ce tricolorii au reușit calificarea în optimile de finală la EURO 2024, scrie prosport.ro. O parte dintre jucătorii care s-au aflat în lotul lui Edi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea