Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Primarul Gabriel Pleșa rămâne în USR și dorește să preia postul de președinte al organizației municipiului Alba Iulia

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Gabriel Pleșa rămâne în USR și dorește să preia postul de președinte al organizației municipiului Alba Iulia

Astăzi a avut loc o ședință a USR Alba în care s-au discutat mai multe probleme organizatorice, cât și declarația actualului edil al municipiului Alba Iulia din care s-a înțeles că ar agreea ideea de a trece la PNL. Contactat de ziarulunirea.ro, Beniamin Todosiu, președintele USR Alba a transmis că Gabriel Pleșa rămâne în USR și chiar ar vrea să preia organizația din municipiul Alba Iulia.

Azi am avut o întâlnire în care am fost prezenți membrii Biroului Județean USR Alba, conducerea filialei din Alba Iulia, consilierii locali din Alba Iulia și Gabriel Pleșa.

Am discutat despre situația actuală din Alba Iulia, iar Gabi e decis sa rămână în USR, chiar și-a asumat că vrea să preia președinția organizației municipale, dacă îi vor cere colegii acest lucru, pentru că el vrea să continue alături de USR și putem să înlăturăm orice speculație legată de faptul că el ar vrea să plece din USR.

Da, e cam supărat că unii consilieri USR PLUS au voturi diferite la unele proiecte dar și-a asumat că va comunica mai bine cu consilierii locali tocmai pentru a nu mai da motiv de a se abține sau a vota împotriva unor proiecte în ședințele de consiliu local. S-a mai discutat și faptul că actuala conducere a filialei locale e cam absenta din activitatea publică și că și-ar dori mai multă implicare din partea acestora. În rest am discutat legat de stadiul proiectelor, problema cu STP, gunoiul, cerbii lopătarii și alte probleme locale.

M-am bucurat că vrea să își asume preluarea organizație locale ăi cred că ar fi o idee foarte bună pentru a da un semnal clar, chit că sunt conștient că nu va avea mult timp pentru organizare dar vom vedea.” a declarat pentru ziarulunirea.ro președintele USR Alba, Beniamin Todosiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea