Rămâi conectat

Actualitate

O comună şi un primar extrem de ospitalieri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

BIROUL DE RELAŢII CU PUBLICUL

 Ceea ce ne îndeamnă să ne adresăm cotidianului „Unirea” este un fapt considerat de noi „deosebit” mai ales în circumstanţele actuale create de nesiguranţa zilei de mâine, de nepăsarea celor ce ne conduc şi mai ales de lipsa de respect şi preţuire faţă de cei cu tâmplele albe şi mulţi ani în spate.
Şi acum foarte succint vom încerca să vă descriem despre noi, cine suntem şi ce dorim să vă rugăm să apară publicat în paginile cotidianului pe care îl conduceţi.
Noi suntem o Asociaţie înfiinţată în municipiul Mediaş cu 20 de ani în urmă şi care se numeşte „Sfatul Bătrânilor Mediaş”, prima Asociaţie de acest fel din ţară, urmând apoi la scurtă vreme şi altele. Activitatea noastră se bazează pe colaborarea cu Municipalitatea din Mediaş, pe probleme civice şi cuprinde peste 60 de membri. În activitatea noastră sunt prinse şi vizite la locurile istorice şi religioase din mai multe regiuni din ţară.
Gândindu-ne să facem o asemenea vizită la „Mănăstirea Râmeţ” şi la „Cheile Râmeţului” din judeţul dumneavoastră, am luat legătura cu oficialităţile din localitatea cea mai apropiată, în speţă Stremţ, care ne-au dat detalii despre locurile ce urma să le vizităm şi ne-au rugat să ne oprim pentru scurt timp şi la sediul Primăriei.
În ziua de duminică, 22 aprilie 2012, în jurul oreli 9.30 am ajuns la Stremţ, însoţiţi de peste 50 de membri ai Asociaţiei noastre. Vă mărturisim cu multă sinceritate că încă de la intrarea în comună toţi am rămas profund impresionaţi de curăţenia existentă, deşi întreaga localitate este un şantier (am aflat abia mai târziu de marea investiţie pentru introducerea apei potabile şi a canalizării). Dar, lucrul care ne-a mişcat în modul cel mai pregnant posibil, a fost modul cum am fost primiţi de către primarul comunei, dl. Popa Traian Ştefan, care, însoţit de viceprimarul Cosmin Cetean şi alţi funcţionari din primărie ne-au invitat în sala Căminului cultural (adevărată Casă de cultură), unde domnul primar ne-a făcut o prezentare a comunei, a locurilor ce urma să le vizităm, apoi ne-a servit pe toţi într-un mod creştinesc cu cozonac, sucuri şi vin.
Gestul făcut ne-a mişcat pe toţi şi toţi la unison ne-am hotărât să vă scriem, pentru ca prin intermediul cotidianului dumneavoastră să-i putem mulţumi încă o dată primarului şi echipei sale şi să afirmăm ceea ce ştim foarte bine noi românii: OMUL SFINŢEŞTE LOCUL. Vă mulţumim.

În numele Asociaţiei „Sfatul Bătrânilor Mediaş” semnează: Marcel PLEŞA – preşedinte, Vasile PODARU – membru, Vasile lRIMIE – membru


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

REZULTATE titularizare 2024 în Alba: Un singur candidat a obținut nota 10

Bera Larisa

Publicat

în

REZULTATE titularizare 2024 în Alba: Un singur candidat a obținut nota 10 Rezultatele probei scrise de la concursul de Titularizare în Învățământ 2024 au fost afișate marți, 23 iulie, potrivit calendarului oficial. În județul Alba, un singur candidat a obținut nota 10. Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea