Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Centura de Nord Alba Iulia: S-au semnat acordurile de asociere cu primăriile din Alba Iulia și Ighiu. Care este următorul pas

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centura de Nord Alba Iulia: S-au semnat acordurile de asociere cu primăriile din Alba Iulia și Ighiu. Care este următorul pas

Centura de Nord Alba Iulia începe să devină un proiect tot mai aproape de a deveni realitate, după cum anunță și autoritățile.

În acest sens, vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan, a oferit câteva informații despre această investiție, în mediul online.

„Când ne referim la transport, Centura de Nord Alba Iulia se construiește având la bază calcule simple.

PLUS: viteză, timp câștigat, circulație fluentă, carburant economisit, dezvoltare economică.

DISPAR MINUSURILE: disconfort (localnici și șoferi), nervi și claxoane, noxe, basculante și camioane care tranzitează.

În spatele calculelor simple mai sunt voință și muncă. Pentru asta suntem aici, și noi, și colegii de la primăriile din Alba Iulia și Ighiu.

Ne bucurăm să anunțăm că am semnat acordurile de asociere cu cele două administrații, iar din acest moment putem prelua documentele pentru studiul de fezabilitate.
Zilele acestea, vom trece la ridicarea caracteristicilor în sistemul de achiziții publice. Costul acestui studiu urmează să fie suportat, integral, din bugetul Consiliului Județean Alba (val. estimată – 1,7 milioane lei).

Ne dorim ca această etapă să fie parcursă în maxim 4 luni iar, ulterior, să fie licitate, simultan, serviciile de proiectare și execuție.”, a scris vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan, pe pagina sa de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea