Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Erou în timpul liber: Ionuț, pompier al ISU Alba, a salvat un bărbat înecat în apele Mării Negre, în timp ce se afla în vacanță

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Erou în timpul liber: Ionuț, pompier al ISU Alba, a salvat un bărbat înecat în apele Mării Negre, în timp ce se afla în vacanță

Ionuț, un pompier militar al ISU Alba, a dat dovadă că profesionalismul este principala sa calitate. În timp ce se afla în vacanță, acesta a salvat un bărbat care s-a înecat în apele Mării Negare.

„Ionuț, pompier militar din cadrul ISU Alba se afla în concediu, în stațiunea 2 Mai.

Dintr-o dată a auzit un strigăt de ajutor, un bărbat se afla în pericol de înec.
– Bărbatul ce înota mai devreme, aproape de geamandură, nu îl mai văd! Trebuie să îl căutăm!

De îndată Ionuț, împreună cu câțiva turiști, a intrat în mare sa il caute pe pe bărbat.
– Cineva să cheme o ambulanță, este inconștient. A înghițit foarte multă apă!

Odată ajunși cu victima la mal, Ionuț a început să execute manevrele de resuscitare.
– Ajutați-l! Faceți ceva!
– Stați liniștiți! Sunt de la SMURD. Am situația sub control!

După aproximativ 5 minute, bărbatul a devenit conștient, manevrele de resuscitare cardio-respiratorie efectuate soldandu-se cu un adevărat succes.

În scurt timp, a sosit și echipajul SMURD care l-a preluat pe bărbat și i-a acordat ingrijile medicale necesare, acesta fiind foarte slăbit.

Ionuț Biriș este cadru militar activ și paramedic în cadrul ISU Alba, acesta având o experiență de peste 16 ani în acordarea primului ajutor medical, participând la mii de intervenții de acest tip.

Felicitări, Ionuț! Un om trăiește datorită spiritului civic si devotamentului de care ai dat dovadă!”, au transmis reprezentanții ISU Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ASTĂZI | Începe Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina: Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, la „Untold-ul camioanelor modificate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI | Începe Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina: Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, la „Untold-ul camioanelor modificate” Truck Tuning Art 2024, cea de-a cincea ediție, începe astăzi, 2 august, la Alba Iulia. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori, toate vor avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea