Bacalaureat 2022: Baremele și subiectele integrale la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie
Bacalaureat 2022: Baremele și subiectele integrale la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie
Absolvenții de liceu au susținut, miercuri, proba obligatorie a profilului și specializării, ultima din cadrul examenului de Bacalaureat 2022, candidații putând opta între zece materii (Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie).
Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a încheiat miercuri cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării – E)d).
Accesul în săli al elevilor înscriși la bacalaureat 2022 a fost permis până la ora 8:30. Proba a început la ora 9:00, oră la care a fost începută împărțirea subiectelor.
Veci AICI subiectele și baremele de la proba obligatorie a profilului și specializării
Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise a fost de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev care a participat la BAC 2019.
Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii au folosit numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor au utilizat numai creion negru.
La probele scrise mijloacele de calcul au fost interzise, iar hârtia folosită a fost doar cea distribuită în sala de examen.
Toate sălile de examen au avut în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio. Nu a fost permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar fi putut fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.
Când sunt afișate rezultatele la Bacalaureat 2022
Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 27 iunie (ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-16:00.
Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie.
Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi”
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi” Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din județul Alba, revine în atenția publicului cu un nou avertisment, de această dată cu privire la reforma sistemului monetar actual […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 2 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii