Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bacalaureat 2022: Baremele și subiectele integrale la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2022: Baremele și subiectele integrale la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie

Absolvenții de liceu au susținut, miercuri, proba obligatorie a profilului și specializării, ultima din cadrul examenului de Bacalaureat 2022, candidații putând opta între zece materii (Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie, Sociologie).

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a încheiat miercuri cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării – E)d).

Accesul în săli al elevilor înscriși la bacalaureat 2022 a fost permis până la ora 8:30. Proba a început la ora 9:00, oră la care a fost începută împărțirea subiectelor.

Veci AICI subiectele și baremele de la proba obligatorie a profilului și specializării

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise a fost de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev care a participat la BAC 2019.

Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii au folosit numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor au utilizat numai creion negru.

La probele scrise mijloacele de calcul au fost interzise, iar hârtia folosită a fost doar cea distribuită în sala de examen.

Toate sălile de examen au avut în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio. Nu a fost permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar fi putut fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

Când sunt afișate rezultatele la Bacalaureat 2022

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 27 iunie (ora 12:00). Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-16:00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie.

Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea