Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Bărbat din Ighiu, cercetat pentru furt: Ar fi sustras o bicicletă, lăsată neasigurată în scara unui bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Bărbat din Ighiu, cercetat pentru furt: Ar fi sustras o bicicletă, lăsată neasigurată în scara unui bloc

Polițiștii din Zlatna i-au recuperat, unui tânăr din oraș, bicicleta furată din casa scării blocului. La data de 23 aprilie 2022, un tânăr de 29 ani, din Zlatna, a sesizat, prin 112, Poliției Orașului Zlatna, faptul că i-a dispărut bicicleta, în valoare de 1.000 de lei, pe care o lăsase neasigurată în scara unui bloc din Zlatna.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate au identificat un bărbat, de 30 de ani, comuna Ighiu, asupra căruia a fost găsită bicicleta.

Bicicleta a fost restituită păgubitului, iar față de bărbatul asupra căruia a fost găsită, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor Muzeul de Științele Naturii din Aiud organizează de Noaptea Muzeelor mai multe activități pentru toate categoriile de persoane. Vânătoare de comori, expoziții sau recital de muzică sunt doar câteva dintre evenimentele din program. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea