Rămâi conectat

Sport

CIL Blaj a câștigat derby-ul rundei și se bate pentru podium! Voința Stremț și Kinder, succese „afară”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj și-a adjudecat derby-ul rundei a 22-a a Ligii a 4-a și rămâne imbatabilă în acest an. Mai mult, formația din „Mica Romă” își pune candidatura la ultima treapă a podiumului.

*GT Sport Alba Iulia – Kinder Teiuș 0-3 (0-2): B. Ștef (20), D. Stanciu (38), R. Cordoș (83).

Duelul codașelor de pe “Cetate” a revenit teiușenilor, ce s-au răzbunat după acel 5-6 din tur (când au condus cu 5-1 în minutul 54). Kinder a realizat cel mai clar succes stagional, a 4-a victorie externă (din cele 5 meciuri adjudecate), iar GT Sport este la al 4-lea insucces succesiv;

*Energia Săsciori – Voința Stremț 1-2 (0-1): Precupescu (52)/ Epure (20), Juncan (81).

Săsciorenii sunt în scădere de turație, cu 3 eșecuri la rând, două dintre ele pe propriul teren. Voința a luat trei puncte prețioase, rămânând în cursa pentru podium.

*CIL Blaj – Spicul Daia Română 1-0 (1-0): Voic (4).

În derby-ul rundei, blăjenii au reușit o victorie “italiană”, avându-l pe portarul Radu Damian cel mai bun jucător (a intervenit excelent la 3 ocazii de egalare ale lui Brânză). CIL continuă seria excelentă din primăvară, imbatabilă, cu 19 puncte în 7 runde, echipa lui Cisteian punând “piper” în lupta pentru podium. În acest moment sunt 4 echipe ce râvnesc la locul al 3-lea, pe distanța a două puncte, asta după ce Spicul a pierdut un joc important (dăienii veneau după maximum de puncte în 3 jocuri, fără gol primit).

Foto: Rareș NICULAȘ (Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo Mijlocașul central Andrei Mărginean (23 de ani), originar din Zlatna este noul fotbalist al prim-divizionarei Dinamo București.  Andrei Mărginean aparține de clubul italian Sassuolo și va juca în sezonul 2024-2025 pentru Dinamo. Potrivit gsp.ro, „câinii” au si o opțiune de transfer definitiv. Aceasta poate ajunge la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea